Upit za cene

Obavezno upišite sva polja
Ime i prezime:

Grad:

Telefon:

E-mail adresa:

Upišite rezultat: 2 + 2 =
Poruka:


 

 

 

Termoizolaciono staklo


U svojim pogonima StakloKomerc poseduje instaliranu opremu italijanskog proizvođača Z.Bavelloni za proizvodnju termoizolacionog stakla.U potpunosti pratimo svetski trend što se tiče naših proizvoda.Najbitniji deo prozora je termoizolaciono staklo.

Termoizolaciono staklo čini 60% prostora prozora I vrata.Toplotna I zvučna izolacija aluminijumske stolarije najviše zavisi od toga kakvo je termoizalaciono staklo ugrađeno u prozore. Karakteristika termoizolacionog stakla je da smanjuje toplotnu razmenu izmađu dva prostora.

Koristi se za zastakljivanje stambenih I poslovnih objekata I ima sve veću primenu kod nas. U poređenju sa klasičnim staklom ovo staklo omogućava uštedu grejanja.

Termoizolaciono staklo nam omogućava besplatno korišćenje sunčeve energije.


Termoizolaciono staklo


Termoizolaciono staklo u letnjim danima propušta manje sunčeve toplote u odnosu na klasično staklo I samim tim boravak u prostoriji je prijatniji a uz to štedi se I na klima uređajima. Termoizolaciono staklo smanjuje toplotnu razmenu između dva prostora, I tako obezbeđuje:

-Manje troškove ugradnje uređaja za klimatizaciju i grejanje

-Smanjeni utrošak energije

-Ne može da se pojavi kondez ili da se staklo zamagli

-Troškovi energije se ne povećavaju ni pri korišćenju većih staklenih površina


Termoizolaciono staklo ima dobru akustičnu izolaciju.

Proizvodnja I ugradnja termoizolacionog stakla Staklo Komerc Pančevo.

Naša stolarija poseduje izuzetne izolacione osobine samim tim ugradnjom iste smanjujete I troškove grejanja.

Visoki koeficijent toplotne i zvučne izolacije i skoro neograničeni vek trajanja su odlike naše stolarije.


Termoizolaciono staklo


Za izradu stolarije koristimo prvoklasne materijale I opremu. Kao I termoizolaciono staklo za zastakljivanje.

Termoizolaciono staklo - Proizvodnja I montaža.

Termoizolaciono staklo Staklo Komerc Pančevo.

Staklo Komerc alu stolarija izuzetno je postojana zahvaljujući vrhunskoj površinskoj obradi a samim tim I veoma laka za održavanje.

Višegodišnje iskustvo u proizvodnji, savremen proizvodni pogon i korektan odnos prema klijentima su naša najbolja preporuka.

Glavna prednost aluminijumske stolarije u odnosu na drvo je otpornost na atmosferske uticaje.Samim tim ima veću izdržljivost i vek trajanja. Veliki plus za aluminijumsku stolariju je I estetski izgled profila, veći izbor boja.Lakša je od pvc-a I zato je pogodna za izradu većih elemenata za poslovne prostore.

U proizvodnji stolarije koristimo termoizolaciono staklo niskoemisiono punjeno argonom. Aluminijumska stolarija Staklo Komerc-a će svaki dom oplemeniti svojim dizajnom I izgledom.