Upit za cene

Obavezno upišite sva polja
Ime i prezime:

Grad:

Telefon:

E-mail adresa:

Upišite rezultat: 2 + 2 =
Poruka:


 

 

 

Aluminijumska vrata


Staklo Komerc u svojim proizvodnim pogonima ima instaliranu liniju za proizvodnju aluminijumske stolarije. Aluminijumska stolarija se preporučuje za prostorije u kojima će do izražaja doći atraktivan izgled, funkcionalnost, dugotrajnost.

Ulazna vrata čine prepoznatljivost svakog doma. Aluminijumska vrata Staklo Komerc-a će svaki dom oplemeniti svojim dizajnom I izgledom.

Aluminijum se može oblikovati u bilo koju veličinu I oblik i zato je pogodan za izradu fasada na zgradama.

Aluminijumska vrata su idealno rešenje kako za stambene objekte, lokale tako I za poslovne objekte. Masivni aluminijumski profil daje izdržljivost I čvrstinu vratima.

Naša aluminijumska vrata su stabilna I postojana u svim vremenskim situacijama.

Aluminijumska vrata su veoma funkcionalna s obzirom na različitu mogućnost izrade i korišćenja različitih dodatnih materijala kao što su staklo,različiti ukrasni detalji. Aluminijumska vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili višekrilna.

Aluminijumska vrata

Aluminijumska vrata


Proizvodni program aluminijumske stolarije Staklo Komerc-a obuhvata izradu I montažu sledećeg:

-aluminijumska vrata

-aluminijumski prozori

-aluminijumske roletne

-aluminijumski komarnici

-aluminijumske spoljne okapnice

-aluminijumske fasade


Aluminijumska vrata su ekonomski isplativa imajući u vidu dugogodišnji vek trajanja,kao I prednost odlične zvučne I termo izolacije. Aluminijumska vrata imaju dobru završnu obradu(plastifikaciju).i to ih čini lakim za održavanje.Dovoljno je brisanje blagim sredstvom za pranje I krpom. Za razliku od drvenih vrata nije potrebno održavanje u smislu gletovanja, šmirglanja. I farbanja. I posle duži niz godina izgled aluminijumskih vrata ostaće nepromenje. Izgledaće isto kao onog dana kada ste ih ugradili.

Ukoliko menjate ili ugrađujete novu stolariju u Vaš dom, stambeni objekat ili poslovni prostor aluminijumska vrata su dostupno I veoma isplativo dugogodišnje rešenje.


Aluminijumska vrata


Alu stolarija se deli na profile sa prekinutim termičkim mostom I profile bez prekinutog termičkog mosta. Pri izboru alu stolarije najvažnija stvar je odabir serije profila od kojih se ona izrađuje. Za alu stolariju je bitno da ima što bolje termo I zvučne karakteristike, ali je isto bitno I da poseduje I kvalitetne okove I dihtunge.

Aluminijumska vrata koja proizvodimo svrstavaju se u visokokvalitetan proizvod. Profili od kojih su proizvedena aluminijumska vrata su veoma čvrsti I statički stabilni.

Aluminijumska vrata iz ponude Staklo Komerca zadovoljavaju potrebe kupca u kvalitetu ceni I montaži. Naša aluminijumska vrata zadovoljiće vaše estetske I funkcionalne zahteve. Ugradnjom Alu stolarije Vaš dom, stambeni objekat ili poslovni proctor biće zaštićen, stilski oblikovan I lepši.

Aluminijumska vrata Staklo Komerc

Proizvodnja I montaža

Korektne cene

Garancija kvaliteta!