Upit za cene

Obavezno upišite sva polja
Ime i prezime:

Grad:

Telefon:

E-mail adresa:

Upišite rezultat: 2 + 2 =
Poruka:


 

 

 

PVC stolarija


PVC stolarija

Pvc Stolarija vrhunskog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama.

Staklo Komerc Vam nudi kompletan asortiman Pvc stolarije. Pvc stolarija pruža izuzetnu zaštitu od buke prašine kao I vremenskih neprilika. PVC stolarija je Idealno rešenje za zadovoljenje I estetskih I funkcionalnih zahteve kupaca. Karakteriše je I lako održavanje. Otporna je na sve vrste sredstava za pranje.

Pvc stolarija u odnosu na sve druge materijale od kojih se pravi građevinska stolarija ima najduži vek trajanja. Izrađuje se od višekomornih profila I time se postiže odlična termo izolacija. Sa Pvc stolarijom štedite I energiju. Pvc stolariju Staklo Komerca odlikuje visok kvalitet izrade i završne obrade, kao I čvrstoća. Naša proizvodnja stolarije od Pvc –a je orijentisana prema evropskim standardima kvaliteta. U potpunosti pratimo svetski trend što se tiće naših proizvoda.


PVC stolarija


Ugradnjom stolarije od PVC-a oslobađate se svih dodatnih troškova održavanja kao što je farbanje I lakiranje. Vašem domu Pvc stolarija Pvc stolarija daje svetlost I prozračnost I štiti Vaš dom od vetra I buke. Prilikom proizvodnje PVC stolarije vodi se briga o najsitnijim detaljima. Pvc stolaria Staklo Komerc-a pruža Vam sigurnost i u najhladnijm danima zahvaljujući odličnoj toplotnoj izolaciji. Toplota ostaje unutar kuće. Objekat sagrađen pre dvadesetak ili više godina gubi kroz prozore i do 50% energije. Pri današnjim cenama energenata isplativa je zamena stare stolarije novom. Dobra Pvc stolarija Pvc stolarija donosi uštede a uloženo se vraća za godinu-dve.

Naša firma je proizvođač PVC stolarije koja Vam garantuje povoljne cene kao i kvalitet iza kojeg stojimo. Prednost dajemo kvalitetu svojih proizvoda, i iz tog razloga se trudimo da obezbedimo najkvalitetnije komponente renomiranih svetskih proizvođača i ugradimo ih u naše proizvode.


PVC stolarija


Samom svojom konstrukcijom I funkcijom Pvc stolarija obezbeđuje ispunjavanje i zadovoljavanje sledećih zahteva:

- Optimalnu osvetljenost i vidljivost

- Sigurnost protiv provale

- Sigurno i jednostavno korišćenje

- Minimalna ulaganja u održavanje i čišćenje

- Dug vek trajanja

- Zaštita od promaje i vlage

- Minimalni gubici toplotne energije

- Smanjenje buke


Navedene karakteristike su dovoljne da opišu prednosti Pvc stolarije u odnosu na sve druge materijale i pomogne Vam u izboru Pvc stolarije za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

PVC stolarija se izrađuje po Vašim merama i izboru profila.

Staklo Komerc u svojim proizvodnim pogonima na prostoru od 2500 m2 poseduje instaliranu liniju za proizvodnju stolarije (pvc prozori,pvc vrata,pvc svetlarnici itd.)

Oprema za proizvodnju Pvc stolarije vrhunskog je kvaliteta i na nivou visoke svetske tehnologije.

Zamena ili ugradnja stolarije je dugoročna investicija. Veliku pažnju poklanjamo kvalitetu materijala pri izradi pvc stolarije.

PVC stolarija je trajna i ne menja se tokom vremena.