Upit za cene

Obavezno upišite sva polja
Ime i prezime:

Grad:

Telefon:

E-mail adresa:

Upišite rezultat: 2 + 2 =
Poruka:


 

 

 

PVC vrata


Nasa Pvc vrata , pvc stolarija su izuzetnog kvaliteta. Proizvodimo PVC vrata za industrijske objekte , kuce, stanove, skole, hale.. Pravimo jednokrilna, dvokrilna klizeca PVC vrata. Postoji mogucnost da vece povrsine pokrijete sa PVC okvirima koji nisu zastakljeni (mogu biti ispunjeni sa pvc masom ), tako da u kombinaciji sa PVC vratima dobijete dobar izgled zgrade. Preduzeće "Staklo Komerc” sa sedištem u Pančevu , u svom proizvodnom pogonu na površini od 2500m2, poseduje instaliranu liniju za proizvonju Pvc I Alu stolarije.

U proizvodnji Pvc stolarije se koriste prvoklasni repromaterijali. Posebna pažnja se obraća na kvalitet. Sve novine iz te oblasti se odmah primenjuju.

 


PVC vrata


Pvc vrata su ekonomicno resenje. Vrata su dugotrajna, lako se odrzavaju, lepo izgledaju. Investicija u PVC vrata ce vam se isplatiti, jer cete ih imati dugo godina, a ne zahtevaju veliko odrzavanje (drvena vrata morate da farbate, odrzavate itd). Bilo da pravite novu zgradu kucu, ili renovirate postojeci objekat, vrata su veoma vazan deo. Izaberite moderna PVC vrata (koji su u zadnje vreme vrsta vrata koji se najvise koriste). Postoji puno razloga za to . Nova vrata izradjena od pvc profila ce Vam doneti velike ustede energije , zbog mnogo bolje izolacije. Ova vrata su i odlicna zvucna izolacija.Na svakoj kući ili objektu ulazna vrata pobuđuju posebnu pažnju i zato na njima moramo najviše pažnje posvetiti detaljima. Odaberite prava Pvc vrata za Vaš stan, kuću ili poslovni objekat.

Pvc vrata su najekonomičnije rešenje. za vaš stan,kuću ili poslovni objekat.

Naša pvc vrata izrađena su od nemačkih profila sa vrhunskim mehanizmima koje osiguravaju visok kvalitet I dugotrajnost. Sa našim Pvc vratima I najzahtevniji kupci će zadovoljiti svoj ukus I zahteve što se tiče funkcionalnosti I estetike. PVCvrata su se pokazala i još uvek se dokazuju kao dostojna zamena drvenih vrata.


PVC vrata


Pvc vrata se izrađuju od plastičnog materijala polivinilhlorida ili kraće PVC-a koji se pokazao kao veoma zahvalan materijal zbog otpornosti na vlagu i svojih izolatorskih karakteristika.

Masivna, izdržljiva i dugotrajna PVC vrata izradjujemo po svim evropskim standardima.

Visokokvalitetna Pvc vrata I veliki broj zadovoljnih kupaca rezultat su višegodišnjeg iskustva u proizvodnji I ugradnji Pvc vrata. Postižemo visok kvalitet Pvc stolarije koristeći visokokvalitetne repromaterijale.


Naš proizvodni program obuhvata sledeće vrste vrata:

- PVC ulazna vrata

- PVC sobna i unutrašnja vrata

- PVC balkonska vrata


Prednosti PVC vrata:

- cena je niža u odnosu na alu vrata

- otporna su na vremenske uticaje

- odlična zvučna i toplotna izolacija

- mogu trajati dugi niz godina

- otporna na koroziju

- moderan izgled

- laka za održavanje

- veliki izbor boja

- recikliraju se